[acf field="pre_title"]
PRIJAVITE SE

Vanja Veljić najavljuje: “Novi projekat u okviru Hype televizije uskoro počinje”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Hype televizija je ponovo bila veoma kreativna i napravila novi projekat. Emisija „She’s got the look“ uskoro počinje sa emitovanjem, a mlada influenserka Vanja Veljić će biti voditeljka ovog šou-a. Ona je bila raspoložena za druženje sa nama, pa je za naše kamere otkrila o čemu se zapravo radi.

„Ovo će biti prvi regionalni projekat ovakvog tipa. Jako me raduje to što sam u organizaciji i što ću ujedno biti i voditeljka ovog programa. Projekat ćemo raditi zajedno sa Hrvatskom. Imaćemo po 10 devojaka iz svake države. Tokom 4 nedelje one će se međusobno takmičiti koja će najbolji odgovoriti na izazov koji im mi udelimo, a na samom kraju ćemo imati pobednicu“- rekla je influenserka u „DeToxic“ emisiji i dodala:

„Nije bitno da devojka ume samo da se slika već da ima i dara za glumu jer će teme biti zaista zanimljive. Sve devojke koje se vide u ovome mogu da se prijave, bitno je da imaju preko 20 godina. U svakoj epizodi imaćemo nekog gosta u žiriju koji je iz sveta mode“.

Takođe, Vanja nam je otkrila ko je došao da ovu sjajnu ideju.

„Moja producentkinja je bila jako kreativna i mnogo mi je drago što je smislila ovakav šou kod nas. Jedva čekam da ga gledam, ali i da ga snimam. Najveći problem je što ću ja morati da nosim štikle. Moći ću malo da pomažem takmičarkama. Emisija počinje 1. aprila tako da očekujem da će te nas gledati“- ističe Va Vana.

Prijave možete poslati putem mail-a: shesgotthelook.hypetv.sr@gmail.com ili na shesgotthelook.hypetv.hr@gmail.com
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci