[acf field="pre_title"]

VODITELJ ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Stefan Usiljanin: “Dojila me je rođena tetka, ona mi je kao druga majka”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nakon potresne ispovesti Jelene Vučković u popularnoj emisiji “Pretres” na Hype televiziji, oglasio se autor i voditelj Stefan Usiljanin.

On je dao podršku pevačici koja se rasplakala kada je ispričala da je majka inače poznata pevačica Goca Božinovska zbog karijere ostavila kod bake u selu. Ali i da je nije dojila jer je navodno bila suviše mlada, pa je ulogu majke – dojilje uzela njihova komšinica. Jelena se u njegovoj emisiji pričajući potresne detalje iz svog detinjstva slomila i završila u suzama. Međutim, voditelj i autor pomenute emisije je želeo da je uteši, pa je ispričao da i on ima istu sudbinu kao ona.

foto: Hypetv

Popularni voditelj šokirao priznanjem!

– Ni mene nije dojila majka. Jednostavno žena nije imala mleka kada se porodila. Imao sam sreću da su se moja majka i rođena tetka porađale takoreći istovremeno. Za dan razlike su se porodile obe. Tako da sam ja završio kod tetke koja me je dojila kao rođeno dete. Odatle postoji i ta privrženost između nje i mene. I ne kaže se za džabe da je tetka kao druga majka – rekao je Stefan Usiljanin.

I svojim priznanjem iznenadio mnoge, jer malo ko želi javno da otkriva takve detalje iz svoje prošlosti.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci