[acf field="pre_title"]

PODRŠKA SA SVIH STRANA! Jelena Đoković poručila Rokviću:„Bravo Nikola!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nikola Rokvić juče je stigao u manastir Svetog Nektarija Eginskog, a među brojnim javnim ličnostima koje su podržale njegov podvig našla se i Jelena Đoković.

Ona se na svom Instagram profilu javno obratila pevaču i njegovoj supruzi Bojani Barović, a imala je snažnu poruku i za njegovo troje dece.

– Bravo Nikola i Bojana i dečice mila što ste podneli ovaj podvig u ljubavi i milosti na spasenje svih porodica i ozdravljenje društva. Bog vas blagoslovio. Ovaj put za dečiju radost – napisala je supruga najboljeg tenisera na svetu Novaka Đokovića.

 

Jelena Đoković
FOTO: PRINSTCREEN INSTAGRAM

Podsetimo, Jelena je podržala Nikolinu misiju i donirala novac njegovoj fondaciji „Porodica“ za šta joj se pevač javno zahvalio.

– Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio – rekao je tada Nikola tokom pešačenja od Beograda do Egine.

Toxic.rs/Blic
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci