[acf field="pre_title"]
Ko je sestra Jelene Đokovič?

SESTRA JELENE ĐOKOVIĆ JE PRELEPA CRNKA, ČAROBNOG OSMEHA!

Sestra supruge Novaka Đokovića, Marija živi život daleko od očiju javnosti.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

ako nam se čini da o Jeleni Đoković znamo mnogo toga, to i nije sasvim istina. Upoznati smo samo s delom koji se tiče Novaka i njihove ljubavi, a o porodici iz koje je potekla ne znamo mnogo toga. Da su otac i majka njena najveća podrška, Jelena je ispričala u prvoj velikoj ispovesti koju je dala domaćim medijima.

„Najviše računa o meni vodi tata, i moja mama iz senke, da nema nje koja to sve podržava, on ne bi mogao da bude uvek moja podrška. Tata je moj anđeo, melem za dušu, vodim ga svuda sa sobom, sve što ja teško shvatim on meni to napravi kao pesmu. Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela baš tako“, rekla je nedavno Jelena u emisiji „Šta sam tebi i ko sam sebi“ na „K1“ televiziji.

„Previše sam se unela u ulogu da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu“, ispričala je Noletova supruga koja je veoma bliska i sa sestrom Marijom.

Marija Ristić je već šest godina udata za Budimira Jovkovića a njihova ljubav puna je podrške i razumevanja. Sudeći po njenom Instagramu Marija baš kao i Jelena obožava životnjei putovanja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci