[acf field="pre_title"]
UVEK U DOBROJ FORMI

Dragan Kojić Keba: Veliki sam hedonista

"Trudim se da udovoljim sebi" - rekao je pevač.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sa pevačem Draganom Kojićem Kebom našli smo se u jednom lasersko kozmetičkom centru. Sve mere zaštite su preduzete, a on je samo za „DeToxic“ kamere otkrio tajnu svog dobrog izgleda i vitke linije.

„Sem savremenih sredstava i aparata, postoje naravno prirodne metode koje su poželjne u svačijem životu, a to je brzi hod, sauna, masaža. Ja to sve primenjujem i tako funkcionišem u životu. Samim tim se trudim da udovoljim sebi, kako duhu tako i telu. Veliki sam hedonista. Svakako smatram da je ono duhovno najbitnije.“ – rekao je pevač.

S obzirom na to da je uvek fit, zanimalo nas je zašto ide na tretmane za skidanje masnih naslaga i stomaka.

„Ti laserski zraci su dobri, pogotovo za one koji imaju problema sa linijom i viškom kilograma. Ja to smatram kao neki dodatak, da koža dobije neki tonus i da izgledaš sveže i zategnutije.“ – rekao je Keba.

Šuškalo se da se pevač folira i da želi da prati neki trend, pogotovo sa njegovim ogledalcem, ali on je imao šta da uzvrati.

„Pre svega, ogledalce nije nikakva fora niti trend, to je uvek karakteristično za mene, a drugo je to što mnogi poklanjaju pažnju tome. Uvek ga nosim sa sobom. To nije marketinški trik. U moju kuću kada uđete videćete ogledala, ali je sve sa merom.“ – rekao je Dragan.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci