[acf field="pre_title"]
PONOVO U STRAHU

Ivana Selakov: Imam ružan osećaj u grudima zbog virusa

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Ivana Selakov jedna je od retkih pevača koja je uspela da nastupa pred beogradskom publikom pre nego što je ponovo stupilo na snagu zatvranje klubova i splavova zbog masovnog širenja koronavirusa. Ona je u „DeToxic“ emisiji pričala o strahu koji ima od koronavirusa.

„Sad ponovo počinjem da imam ružan osećaj u grudima zato što je dosta ljudi zaraženo. Masovnije je nego ikada zaražavanje. Ipak, ja se stvarno čuvam, minimalno izlazim. Uvek nosim masku i trudim se da se viđam sa što manje ljudi. Međutim, ni to nije dovoljno. Mislim da se razbuktalo sada i da više virus nikoga ne bira. Dok se svi ne zarazimo očito nam neće biti bolje, valjda da razvijemo taj kolektivni imunitet. Ne znam više ni u šta da verujem. Koronavirus je postala tema broj jedan, svi samo o tome pričaju. Ko je kome zaražen, jesi ti, imaš li temperaturu. Nema više lepih vesti“ – rekla je Ivana i dodala da čak i u ovoj krizi kada nema toliko posla ona i njen suprug zapošljavaju ljude.

„Ubacii smo u našu grupe dve nove devojke koje pevaju prateće vokale i koje su bile u mojoj školi pevanja, devojke su sjajne. Takođe imamo momka koji svira perkusije, on je radio sa nama, ali ga nismo vodili na sve nastupe, a sada je naš stalni član. Tako da iako je kriza, mi širimo bend, ma mi smo totalno ludi.“- kroz smeh nam je poručila pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

1 KOMENTAR

 

Najnoviji članci