[acf field="pre_title"]

Ljupka Stević: Dolazim u dva ujutru na reku da razmišljam

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Ljupka Stević u ovim teškim trenucima kada se borimo sa koronavirusom najviše voli duge šetnje sa svojom kucom. Ona je ekipu „DeToxica“ odvela na njoj posebno mesto, Adu Huju.

„Dugo sam tražila gde ćemo se naći, i Ada Huja mi je super. Ovde često dolazim sama, da šetam i da se „napunim“ pozitivnom energijom. Dolazila sam na Adu Huju čak i u dva ujutru da malo budem sama i da uživam pored vode, jer sam ja vodeni znak“ – rekla nam je Ljupka koja kaže da joj veoma nedostaju nastupi.

„Ja sam u ovo vreme već uveliko bila u Crnoj Gori. Tamo budem celo leto, čak odem u maju i otvaram sezonu. Mnogo mi to nedostaje, publika, sunce, nastupi.“ – otkrila je pevačica.

Stevićeva pored muzike koja joj je najveća ljubav, obožava i da ide u lov. Međutim, priznala nam je da više ne ide u šumu, a evo i zašto.

„Svi su nešto stali u zaštitu životinja kada sam ja, kao, ubila Bambija. Moram da vam kažem da već tri godine ne idem u lov i razmišljam da sve svoje puške prodam. Ne idem u lov jer sam dobila dosta poruka od dece koja su mi pretila i crtala ružne moje slike, ne znam ko su im roditelji, ali je sve to bilo užasno. Cela ta priča je krenula od Lee Stanković koja je napravila video u kojem je napisala da sam ja ubila Bambija. Ali, evo reći ću vam da ja nisam čak ni ubila tog srndaća, nego sam se samo slikala pored njega.“ – rekla nam je Ljupka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

1 KOMENTAR

 

Najnoviji članci