[acf field="pre_title"]
ULOGA ŽIVOTA

Milan Marić: Svi smo mi pomalo boemi

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pre nekoliko nedelja u Valjevu pala je prva klapa o čuvenom boemu Tomi Zdravkoviću, a kako je on živeo, stvarao i pisao preneće nam na filmu glumac Milan Marić. On je samo za DeToxic emisiju pričao o ovom velikom projektu.

„Ogromna je odgovornost igrati takvu veliku zvezdu iz prostog razloga što treba dočarati ko je Toma, kakav je simbol Toma bio i to vreme u kojem se sve odvija. Tokom same pripreme za snimanje čitao sam njegove intervjue i sakupljao sam stvari koje su meni zanimljive kako bih ušao u lik. Ovo ne doživljam kao imitaciju niti kao dokumentarni film, mi želimo da napravimo nekog našeg autentičnog Tomu, onakvog kakvog ga mi doživljavamo, a mi ga iz tog ugla i predstavljamo. Svoja dela je stvarao sa velikim emocijama i svi znaju ko je on, a to je veliki uspeh“ – rekao je Milan.

Milanu je, kako mnogi kažu, ovo uloga života.

„U samom procesu pripreme za ulogu, ja otvorim sve kanale i razgovaram sa svima. Trudim se da slušam i mlađe ljude koji mi govore šta misle o Tomi, kao i one koji su ga poznavali. Pokušavam da shvatim šta je univerzalno za njega i onda kada otkrijem, ja to prisvojim i pravim lik u svojoj glavi“ – rekao je glumac.

„Svi smo mi pomalo boemi. Ja lično nemam tu autodestruktivnu crtu, ja imam nešto drugo. Moj sport nije alkohol, niti poroci. Suštinski, takvo vreme je to donosilo, a poroci su tada bili kocka, alkohol i žene. To je zapravo ono što je Toma imao“ – dodao je Milan.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci