[acf field="pre_title"]

Miloš Timotijević: Upoznat sam sa tragičnom sudbinom Jelene Marjanović

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Glumac Miloš Timotijević dugo je bio na pauzi zbog koronavirusa, a početku snimanja serije „Pevačica“ veoma se obradovao. Tvrdi da mu je „odmor“ prijao prvih mesec dana, a da se onda unervozio i da više nije znao šta će sa sobom. U pomenutoj seriji Timotijević igra lovca na talenta i kompozitor, a dosta scena ima i sa Milicom Pavlović.

Milica je otvorena, spremna i „napaljena“ je za ulogu koju igra. Bitno da je spremna na saradnju i veoma joj je stalo, to je ključna stvar. Nasmejana je, spremna da uči i uvek je dobro raspoložena. Kada dobra atmosfera vlada na snimanju, onda je sve moguće – rekao je glumac u našoj emisiji.

Serija koju javnost jedva čeka da gleda, snimana je po stvarnim događajima. Naime, život pevačice ima delova iz života pokojne folkerke Jelene Marjanović.

-Upoznat sam malo sa slučajem Jelene iz crne hronike, ono što sam čitao. To je grozna sudbina jedne žene, ali ne znam baš sve detalje i nisam sve to ispratio. Nažalost, svuda po svetu ima takvih slučajeva. Ono malo što sam video jeste na naslovnim strana tabloida šta se desilo Jeleni – ispričao je glumac.

I dok pomenuta serija ne izađe, Miloš je poručio svojoj publici i svim ljudima koji ga prate i podržavaju da se čuvaju. Da paze na svoje zdravlje i najbliže i da uvek nose maske.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci