[acf field="pre_title"]
PRIZNALA KAKO PROVODI VREME

Ceca Ražnatović o unuku: Po ceo dan se mazim sa Željkom…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Folk diva Svetalana Ceca Ražnatović posle duge pauze, napokon je počela da radi. Zadovoljstvo što je ponovo mogla da se druži sa publikom nije krila i tvrdi da je odmah napunila baterije. U klubu u kojem je nastupa kaže da su sve mere zaštite ispoštovane, te da je bila potpuno opuštena i veoma srećna sa svojim fanovima. Pošto je doputovala iz Ciriha, otkrila nam je gde voli da šopinguje.

-Pošto nismo imali vremena da šetamo Cirihom, bila sam samo na aerodromu i tamo mi nije zanimljiv šoping. Imam ja mnogo zanimljivih lokacija za kupovinu…Pariz, London. Biće vremena i za to – rekla je Ceca u „DeToxic“ emisiji i dodala da malog Željka svi žele da čuvaju.

– Mi moramo da se organizujemo, svako od nas je zaposlen i ima svoje obaveze. On ima pomoć u Titelu, priteknu mu Bogdanini, kad su u Beogradu ja sam tu, kad nemam obaveza naravno da ću biti sa njim, to mi je ogromno zadovoljstvo. Kad sam bila mlađa, kad su moja deca bila u pitanju, za tako nešto nisam imala snage, a sad imam i previše. Valjda to ide sa zrelošću, on je meni zaista zadovoljstvo. Ja sam emotivna žena i uvek sam pokazivala tu svoju stranu. Prvo sa svojom decom, a sada sa Željkom. Mi se mazimo po ceo dan, a ja ga stalno snimam. Osamdeset posto slika i klipova su mi sa bebom, telefon mi je sjajan – rekla je folk zvezda.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci