[acf field="pre_title"]
PRAVA LJUBAV

Mimi Jestrović: Muž mi je velika podrška

"Ja ne bih mogla da budem sa osobom koja ne podržava moju profesiju" - rekla je pevačica.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sa pevačicom Mimi Jestrović iskoristili smo lep dan u prirodi gde nam je pokazala kako održava svoju vitku liniju. Ona je za našu emisiju pričala o svojoj novoj pesmi koja je izašla pre skoro mesec dana, ali i o sujeti koja vlada na našoj muzičkoj sceni.

„Pesma se zove „Stranci“ i na mom YouTube kanalu ste imali priliku da pogledate premijeru spota. Mnogo je pozitivnih komentara što mene čini jako srećnom. To je moj veliki povratak na muzičku scenu, ali zbog cele situacije sa koronavirusom ne možemo u potpunosti da se promovišemo kako bi inače trebalo. Nadam se da će u skorije vreme sve da se vrati u normalu i da ću konačno moći da stanem pred publiku“ – rekla je Mimi.

S obzirom da je u braku sa poznatim sportistom, intersovalo nas je kako se ona nosi sa titulom „žena fudbalera“.

„Ne glumim neko ludilo, zaista sam posvećena majka, bar ja tako mislim. Trudim se pre svega da budem požrtvovana majka, a zatim i dobra supruga. Mislim da je to najispravnije. Zbog epidemije ne ide u vrtić i ne budi se rano, pa uživamo da spavamo malo duže. Neke stvari su sada drugačije i opuštenije. Trudimo se i da imamo aktivnosti napolju kako ne bismo bili konstantno u kući, ali se prilagođavamo situaciji. Muž me podržava u svemu uvek, kao i ja njega. Našli smo se i razumemo se. Ja ne bih mogla da budem sa osobom koja ne podržava moju profesiju. Tako se namesti u životu i drugačije ne bi opstalo“ – rekla je pevačica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci