[acf field="pre_title"]
HRABRA I VELIKA GLUMICA NAŠE SCENE

Mirjana Karanović otvoreno: Ne strahujem za svoju karijeru

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sa sjajnom i neponovljivom Mirjanom Karanović razgovarali smo pred samu premijeru predstave „Čitač“. Scenu deli da svojim dugogodišnjim kolegom Slobodanom Bodom Ninkovićem koji istakao da mu je veliko zadovoljstvo što je ponovo zaigrao sa njom, a ona je za naše kamere pričala o svojoj karijeri.

„Ja sam ozbiljna i velika glumica koja ne treba da strahuje da li će negde ostati zapisana u istoriji pozorišta i kinematografije kako ovde tako i preko, jer sam svoju karijeru započela u jednoj bivšoj zemlji. Ja sada ne brinem više o svojoj karijeri već uživam u svom poslu“-rekla je Mirjana u DeToxic emisiji pa dodala:

„Mislim da je za glumca važno da bude autentičan, hrabar, istinit i da uživa u onome što radi. Da li je debeo, mršav ili manje lep nije bitno toliko, ali svakako trebaju nam razni profili glumaca“.

Otkrila je nešto više o samoj ulozi, ali i svojim kolegama sa kojima igra u ovoj predstavi.

„Bilo mi je veliko zadovoljstvo kada sam čula da me je reditelj odabrao baš za ovu ulogu zato što sam bila deo ove ekipe i još uvek sam. Zaista sam srećna što se to radi u ovom pozorištu koje je krenulo nekim novim pravcem i dosta kvalitetnim. Meni je drago da budem deo tog ukupnog kvaliteta. To je i roman koji sam ja čitala čim se pojavio i jedan je od mojih omiljenih. Volim i taj film koji je odlično napravljen. Sada kada su odlučili da prave predstavu kao da su otišli korak dalje“-istakla je glumica.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci