[acf field="pre_title"]

Sloba Radanović: „Nastupa je sve manje, biće kako mora“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Kao što već znate pevač Slobodan Radanović je uvek naš rado viđen gost i sagovornik. Nije tajna da imamo odličnu saradnju, na obostrano zadovoljsvo, te tako Toxic među prvima ima njegove odgovore na sva aktuelna dešavanja.

Ovih dana glavna tema jesu novogodišnji nastupi. Postavlja se pitanje da li će ih uopšte biti? Dok se pojedini pevači trude da uhvate poslednji voz i ugovore doček, jedan od ubedljivo najtraženijih je to obavio u januaru ove godine. Međutim, još uvek se ne zna kako će se stvari odvijati do samog kraja.

„Tako je, ugovorio sam svoj doček još u januaru. Kao što vidite poslednjih nedelja se nastupi smanjuju, koliko sam načuo možda se i totalno stopiraju kako bi se rešilo stanje sa koronavirusom. Vidite da te brojke iz dana u dan, nažalost,  rastu. Ni sam ne znam šta će biti, to je već problem koji će rešavati ljudi na višem nivou, a vi kao i mi smo tu da poštujemo mere. Naravno da bih voleo da pevam doček, to mi je posao, najviše volim da pevam svojoj publici, ali biće šta biti mora. Opet kažem, za mene lično nema neke krize i mesta za paniku, jer prethodnih godina sam mnogo radio. Bilo bi glupo da nemam neki dinar sa strane, da ne mogu da izdržim ovaj period pauze. Nekako gledam po sebi, ako nisam ništa zaradio za ovih nekoliko godina, kada sam svaku noć bio tražen i nastupao, onda ne moram ni da pevam više.“-rekao je za Toxic portal Radanović.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci