[acf field="pre_title"]
NEĆETE VEROVATI

Nenad Okanović: Za vreme karantina sam bio u kafani!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Glumac Nenad Okanović iskreno je pričao u „DeToxic“ emisiji kako je provodio vreme kada nam je bio uveden policijski čas.

-Jeste da nam je pogođena profesija i da nema posla, ali ja sam baš odmorio. Provodio sam dosta vremena sa porodicom, a za to nisam uvek imao vremena. Baš sam pričao sa Sašom Matićem o tome i on se slaže. Rekao mi je da ne pamti kada nije nastupao dva meseca, ista priča je i sa mnom (smeh) – kaže sin Dragan i otkriva da je za vreme karantina bio sa prijateljima u kafani, ali ne onoj klasičnoj.

-Nisam imao šta da radim pa sam gledao kako da popunim vreme. Izlazio sam i u kafanu – skajfanu. To vam je kafana na Skajpu tu sam se viđao svako veče sa prijateljima. Neki nisu u Srbiji i baš mi je bilo drago što sam mogao da ih vidim. Baš smo se lepo družili – rekao je Nenad.

Pre mesec dana počelo je snimanje filma „Košare“, a glumac ističe da je oduševljen što se baš taj istorijski događaj snima.

-Pra dva meseca sam baš zvao Balšu kada sam čuo da radi taj film. Košare su za nas bliska istorija i veoma mi je drago što to Balša radi jer je on ozbiljan tip. Za mene je to sjajno i ukoliko mu bude trebala moja pomoć, ima je.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci