[acf field="pre_title"]
ZA JUBILEJ - PRAVA LJUBAV

Posle Saše Kovačevića i Neda Ukraden objavila novi spot za svoj rođendan!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

U nedelju, na jubilarni rodjendan pop diva Neda Ukraden objavljuje spot za numeru ZA PRAVU LJUBAV, koju je uradila u saradnji sa talentovanim i popularnim slovenačkim autorskim timom pod imenom Raay music a sjajan tekst je uradio Neno Ninčević.
Neda Ukraden objavila novi spot na svoj rođendan!
Neda Ukraden objavila novi spot na svoj rođendan!
– Spot smo, zahvaljujuci ljubaznosti opštine i Turističke organizacije Veliko Gradište, snimali u prelepom ambijentu tvrdjave RAM na Dunavu. Pesma je široka, lepa ljubavna priča, u mediteranskom pop maniru kakvi su bili mnogi moji hitovi iz 80-tih.
Datum objavjlivanja nije slučajan, a pevačica je rođendan dočekala sa svojim najmilijima jutros u Lepetanima.
– Pesma se baš lepo slaže sa mojim rodjendanskim  raspoloženjem, koje je zaista ispunjeno pravom ljubavi. Iako sam planirala da svoj jubilarni rodjendan proslavim sa širim krugom prijatelja i naravno u krugu porodice, zbog cele epidemioloske situacije biće to u krugu mojih najmilijih kćerke, zeta i troje unuka koji su moj najveći poklon i radost za moj rodjendan. Da mi je neko rekao  kad sam počinjala karijeru da cu dočekati ove godine, u zdravlju, dobroj kondiciji i jos nastupati, rekla bih da je to nemoguće. Ali evo, ja sam najbolji demant te zablude o mladosti i starosti kao i dokaz činjenice da  ako imas dobre temelje, odgoj, samosvest i energiju, kao i ljubav porodice, nikakve prepreke, nedace, nesreče i problemi ne moraju biti razlog da se odustane od života, od rada i ljubavi.  Zato, za pravu ljubav, živim život ispunjen na najlepši mogući način! – rekla je Neda Ukraden za Toxic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci