[acf field="pre_title"]
ISKRENO O SVOJIM POČECIMA I KARIJERI

Vojaž: „Gajim neizmernu ljubav prema muzici“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, je zasigurno jedan od najboljih mladih repera sa naših prostora. Takođe, on je kompozitor i tekstopisac, a najveću popularnost stekao je svojim pesmama „Otrovan“, „Budi tu“, „Koraci u noći“ koje su osvajale trending. Vojaž je bio gost u emisiji „Real Life“, a našem voditelju je otkrio kako je zapravo krenula njegova ljubav prema muzici.

„Najveći motiv u svemu tome mi je bila potreba za samospoznajom. Zbog moje životne priče, o kojoj sam bezbroj puta govorio, nisamo mogao sebe da pronađem u nekim stvarima u kojima su moji vršnjaci mogli, pa sam kroz muziku našao način da komuniciram sa sobom i svojim osećanjima. Ne bavim se muzikom zbog slave, novca i glamura već zbog toga što gajim neizmernu ljubav prema tome“- rekao je Vojaž i dodao kakvu je muziku slušao kada je bio u mlađim danima:

„Najviše sam slušao rep muziku, a to su konkretno Tupak i Eminem. To sve ide sa sazrevanjem. Nakon toga sam počeo da slušam i rok. Bilo je tu mnogo oscilacija. To i dan danas slušam jer je to muzika za sva vremena.“

Između ostalog, pričao je i svojoj prvoj pesmi, kao i kako je ona nastala.

„Od samog početka je bio tu moj najbolji prijatelj Filip, sa njim sam i krenuo u sve. Pisali smo rep pesme, a on je svirao gitaru. Odlučili smo da napravimo grupu sa kojom sam objavio svoju prvu pesmu „Priđi bliže“. Gledajući na nju sada, pesma je jako loša (smeh), ali nijedan početak ne može da bude savršen. Ipak, to je jedna inicijalna kapisla zbog koje je sve i počelo. To je bio presudan momenat i tada sam napravio prvi korak“- ističe reper.

Ostatak intervjua možete pogledati u videu koji je u okviru teksta. Takođe, ovo je prva emisija „Real Life“ koja se nalazi na našem YouTube kanalu, a nove epizode možete gledati svake subote od 20 časova samo na Toxic TV-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci