[acf field="pre_title"]
HIT KOJI OSVAJA TRENDING

Relja Popović: Volim da sarađujem sa Rastom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nakon velike pauze zbog epidemije koronavirusa, pevač Relja Popović konačno je stao pred publiku. Binu je delio sa svojom lepšom polovinom i suprugom Nikolijom. Za „DeToxic“ emisiju podelio je svoje utiske, ali je pričao i o saradnji sa reperom Stefanom Đurićem Rastom.

„Nastup je bio odličan. Negde sam imao i strah da li će sve izgledati kao nekada i da mi se slučajno ne desi da zaboravim neku strofu, ali nakon 3 minuta bio sam svoj na svome. U Švajcarskoj je bilo drugačije, ipak su mere predostrožnosti veće i u klubu se dosta vodi računa. To je jedan od naših najboljih klubova u Evropi i cela organizacija je bila na visokom nivou. Jeste čudno kada je klub tako izdeljen, ali smo bar bili sa ljudima koji vole našu muziku i nas“ – rekao je reper.

Rasta i ja se znamo jako dugo godina i mi smo radili u istom studiju 2010. godine, a od tada datira naše druženje. Tada smo kao nešto snimali, ali se nije desilo da smo izbacili neku pesmu. Ja sam ga samo jedan dan nazvao i rekao da imam pesmu i da mi fali u svemu tome. On je pristao sa zadovoljstvom, došao u studio i pokidao“ – dodao je Relja.

Svi znaju da je Reljina velika ljubav i strast, naravno pored muzike, i gluma. Poznat je po svojoj ulozi Vuka u komediji „Parada“, a osvojio je i nagradu „Srce Sarajeva“ za najbolju mušku ulogu u filmu „Obični ljudi“. Za naše kamere otkrio je da li je uskoro u planu neki projekat.

„Ja sam studirao i završio glumu, ali se već dugo ne bavim time. Ima naznaka da će se sledeće godine nešto dogoditi sa nekim projektom, ali otom potom“ – rekao je Relja.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci