[acf field="pre_title"]
NE ŽELI DA JE NIKO SAŽALJEVA

Ljupka: Srušio mi se život kada sam saznala za prevare…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Pevačica Ljupka Stević odlučila je da više ne ćuti i progovori o incidentu koji je napravila pre desetak dana. Naime, kada je saznala da je dugogodišnji partner vara, pevačica je preuzela stvar u svoje ruke i osvetila mu se na svoj način. Pričali smo sa njom i ona nam je otkrila da mu se nikada neće vratiti i da kako kaže više nije budala.

-Ja jesam dama, ali kada sam saznala šta mi je uradio proradila je u meni lavica. Kada se borite za sebe i svoju budućnost onda pokažete koliko ste jake i postavite stvari na pravo mesto. Kada sam shvatila šta mi je sve radio iza leđa, meni se život srušio. Pao mi je mrak na oči i morala sam da mu polupam ta kola. Ipak, ne želim da govorim ružno o njemu kao o čoveku jer da je bio toliko loš ne bih provela sa njim 10 godina. Žao mi je što se veza završila ovako katastrofalno, ali nisam dala da me neko pravi budalom. Držim do sebe i sada je gotovo, znate kako kažu svakog čuda tri dana dosta – rekla je Ljupka.

I dok se mnogi dive njenom postuku i hrabrosti, neki je i osuđuju. Pevačica tvrdi da nije želela ni od koga podršku, a ni sažaljenje. Takođe, objasnila nam je i da je bila prvih nekoliko dana u rastrojstvu i da je svašta pričala. Tako uzrujana rekla je i da bi mu zapalila kuću na Avali, ali sada se izvukla i kaže da je samo jedan piroman – pevač Boban. Generalu Simiću sa kim je provela 10 godina kaže ne želi ništa loše.

-Simiću bih volela da krene samo lepo u životu, da bude srećan i zdrav. Neka nastavi sa svojim životm najnormalnije, kao što ću i ja. Čula sam da se pričaju budalaštine kako Dragiša ulazi u „Zadrugu“, to je totalna glupost. On je general policije, ima svoju profesiju, ne treba njemu rijaliti.- izjavila je Ljupka za „DeToxic“.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci