[acf field="pre_title"]

Milica Todorović: „Umesto saradnje sa Demisom Rusosom otišla sam u Dizniled“

Pevačica je nakon premijere pank opere "Dom za vešanje" u pariskoj Bastilji dobila ponudu koju nije shvatila ozbiljno
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Pevačica Milica Todorović i njen kolega i kum Stevan Anđelković, tumačili su glavne uloge u pank operi Emira Kusturice „Dom za vešanje“, te su se našli i na sceni pariske opere.

„Sharanova radionica“, foto: Toxic

U božićnoj emisiji „Sharanova radionica“, domaćin je pitao Milicu, da li je tačno da je najčuveniji grčki pevač Demis Rusos nakon premijere u pariskoj Bastilji, pevačici ponudio saradnju, kao i da joj album za svetsko tržište rade producenti čuvene grupe „Abba“.

-Ja u tom trenutku imam 16 godina. Na svakoj predstavi je bilo 7000 ljudi, koliki je kapacitet u pariskoj Bastilji. Nama je svlačionica bila na sedmom spratu. Dolazi Steva, kuca na vrata, ja se presvlačim, završila se predstava. Kaže mi, Mile traži te neki dekica. Ja izlazim, Emir Kusturica ga vodi pod ruku sa jedne strane, a Nele Karajlić sa druge. On onako stariji, ima rep, sede kose. Ja nemam pojma ko je on, jer je meni majka od malena pustala Draganu Mirković. I tu mene Demis pita jeste li vi pevačica koju sam sad gledao na sceni? Ja kažem jesam. I tada mi kaže Molim te dođi da te zagrlim, ja sam oduševljen. Imaš anđeoski glas. Fenomenalna gluma – počela je Milica svoju priču i nastavila:

-Takva legenda je došla na sedmi sprat samo da me zagrli i čestita. Tada me je pitao da mi snima album. Da živim u Francuskoj. Da me produciraju producenti koji su radili sa Abom. I ja umesto svega toga odem u Dizniled – ispričala je Milica.

Kako je sve to izgledalo pogledaj te u videu ispod:

Ukoliko ste propustili ili želite ponovo da pogledate emisiju, možete to učiniti u nedelju u 13 časova na Toxic TV kanalu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci