[acf field="pre_title"]
BOŽIĆ SA MAMOM I VERENICOM

Sloba Radanović proveo praznike u društvu mame i verenice

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevač Sloba Radanović je nedavno za Toxic portal otkrio šta priželjkuje da mu se ostvari u narednoj godini, kao i od koga najčešće dobija poklone. Istakao je da pored najmilijih, često dobije i znak pažnje od svojih fanova, od Deda Mraza je poželeo zdravlje i da se vrati svojim poslovnim obavezama. Takođe, praznike je proveo u krugu porodice i ispoštovao sve običaje, a nema sumnje da je za Božić uživao u društvu dve najbitnije dame u njegovom životu.

„Nova godina je kod nas klasika, jelka i bogata trpeza. A ja sam baš tradicionalista, što se tiče božićnh praznika. Slama je u kući, jede se na podu, sve je kao kod naših predaka, ja sam to naučio od bake na selu i od naših starijih, od familije, rodbine. Od malena to gajim i poštujem običaje“- rekao je Sloba za „Pink.rs“ i dodao:

„Božić je kod nas u kući baš onakav kakav i treba da bude pravoslavni Božić u jednoj srpskoj domaćinskoj kući. U crkvu idem redovno, ne samo kad su praznici. Ove godine praznike provodim sa Jelenom i majkom, ispoštovaćemo sve običaje, kao i uvek.“

Podsetimo, pevač je pre izvesnog vremena govorio za „DeToxic“ emsiju i otkrio detalje zajedničkog života sa njegovom lepšom polovinom Jelenom Đuričanin, kao i kada planiraju da stanu na ludi kamen.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci