[acf field="pre_title"]

Seka Aleksić: „Tata mi mnogo nedostaje“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Seka Aleksić nikada ne krije svoju ljubav prema suprugu Veljku sa kojim je već godinama u skladnom braku. Takođe, uvek ističe da joj je porodica na prvom mestu, kao i njeni sinovi Jovan i Jakov. Ona je poznata po tome da proslavlja hrišćanske praznike, ali i da ispoštuje sve običaje u krugu najmilijih. Tako je bilo i za ovaj Božić. Na svom Instagram profilu podelila je kako je ukrasila svoj dom, a u jednom intervjuu je istakla šta za nju predstavlja ovaj praznik.

„Ja sam tradicionalna i veoma se radujem našim praznicima, skoro svaki obeležimo po običajima zato što to volimo i svakako da je i za Božić sve spremno, dekorisano i sa ljubavlju napravljeno“- rekla je Seka za „Pink.rs“ i dodala:

„Svaki Božić je za mene bio neradan i provodila sam ga sa porodicom. To je zaista poseban hrišćanski praznik, tri dana je crveno slovo i red je da smo svi na okupu.“

Između ostalog, poznato je da je pevačica odlična domaćica, pa je otkrila šta se sve nalazi na njenoj trpezi.

„Što se tiče trpeze, obično je hrana koju vole ukućani. Tu se nađu ćuretina, krompir, lazanje, pileća salata, sarma, potaž od bundeve, zimska salata. Svega ima“- kaže pevačica i dodaje da joj u ovim najveselijim danima najviše nedostaje otac koji je pre nekoliko godina preminuo, ali da se sa radošću prisete svakog trenutka provedenog sa njim.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci