[acf field="pre_title"]

Stevan Anđelković: „Krivo mi što sam odbio ulogu u francuskom filmu“

Pevač se na neki način kaje što je odbio poslovnu ponudu
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

U božićnoj emisiji „Sharanova radionica“ sa Milicom Todorović, osim tradicionalnih božićnih običaja i dobre muzike, naši gosti su i pričali sa Šaranom i otkrili mu pojedinosti iz života za koje javnost nije znala.

„Sharanova radionica“, Božićna emisija, foto: Toxic

Pevač Stevan Anđelković nakon što se proslavio ulogom Perhana u pank operi Emira Kusturice „Dom za vešanje“, koja se osim u Srbiji izvodila i u pariskoj Bastilji. Nakon jedne od predstava pevač je dobio ponudu da igra gravnu mušku ulogu u francuskom filmu, koju tada nije prihvatio zbog obaveza prema Kusturici.

„Sharanova radionica“, Božićna emisija, foto: Toxic

Steva se na neki način i danas kaje zbog svoje odluke, jer kaže da bi mu karijera sigurno bila drugačija da je prihvatio tu poslovnu ponudu.

-Imao sam ponudu od francuskog reditelja da igram glavnu ulogu u filmu. Reditelj je stupio u kontakt preko Neleta Karajlića. Ali, mi smo u tom periodu puno putovali sa predstavom i ja sam hteo da razmislim. Tako da, tu priliku sam propustio. Ko zna gde bih bio sada – ispričao je pevač.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

Ukoliko ste propustili ili želite ponovo da pogledate emisiju, možete to učiniti u nedelju u 13 časova na Toxic TV kanalu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Marko Pantić
Marko Pantić
Novinar i voditelj na Toxic TV

Povezani članci

 

Najnoviji članci