[acf field="pre_title"]
DOVODI DEČKA U SVOJ DOM

Tamara Milutinović otkrila kako će provesti najsrećniji praznik

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Tamara Milutinović je nedavno istakla da joj je epidemija koronavirusa, u prethodnoj godini, donela i neke lepe stvari. To je definitivno ljubav, ali i vreme provedeno sa porodicom. U jednom intervjuu otkrila je kako je provela najluđu novogodišnju noć, ali i kako će proslaviti najveseliji hrišćanski praznik.

„Ja sam srećna što sam uspela da ovu Novu godinu provedem sa svojom porodicom i mojim bratančićima. To ne može ništa da zameni. Sad sam shvatila koliko je zapravo lepo kad se Nova godina proslavlja kod kuće sa svojima, pa makar to bilo i na ovaj način“- rekla je Tamara za „Kurir“ i dodala:

„Jedva čekam Božić, s obzirom da je to najradosniji hrišćanski praznik. Ja sam tako naučila sa svojom porodicom, da se radujem svim praznicima. Jedva čekam sve te običaje i sve što Božić nosi. Mi poštujemo sve običaje, od unošenja badnjaka, igre “piju-piju, “kvoc-kvoc”, mesimo česnicu, tražimo paricu, palimo badnjak, čekamo položajnika ujutru.“

Podsetimo, pevačica je uplovila u romansu sa kompozitorom Sašom Nikolićem, a mnoge je zanimalo da li će on praznike prvoseti u njenom domu.

„Pričali smo o tome i verovatno da. Pa zašto da ne. Ići ću i ja kod njega, kod njegove majke, doći će i on kod moje majke. To je sasvim prirodno“- istakla je Tamara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci