[acf field="pre_title"]

Slađa Allegro otkrila zbog čega je odbila da snimi megahit „Žena od sultana“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Nedavno smo imali prilike da se družimo i sa pevačicom Slađanom Vujičić, odnosno sa svima dobro poznatom Slađom Allegro.

Vlasnica mnogobrojnih hitova samo za naše kamere otkrila je zašto je odbila da snimi pesmu Žena od sultana, a nas je kao i uvek zanimalo ono najzanimljivije.

Pitali smo Slađu da li joj je žao što je odbila pesmu, jer je više nego očigledno kakav je uspeh postigla i koliko je slušana, tražena?

„Pa znaš kako, ja sam u više navrata rekla da nije svaka pesma za svakoga. Mislim da je ova pesma našla svoj put i da je došla baš tamo gde je trebalo. Iskreno, ja je nisam osetila za sebe, ali sam znala da će pesma postići neviđeni uspeh i jeste napravila. Meni je veoma drago zbog toga, prvenstveno zbog mog najvećeg životnog prijatelja Šarana, pa onda naravno i zbog devojke koju sam kasnije upoznala. Jako mi je drago, kvalitet spoj svega što valja, prosto kockice su se složile. Napravila se odlična slika. Možda je jedino bezveze što se dešava u ovo vreme, ali eto nikad se ne zna šta je i za šta dobro.“-rekla je Slađa za „DeToxic“. Pevačica nam je još mnogo toga premijerno otrkila, a da li je stroga majka i šta sve dopušta svojoj naslednici pogledajte u našoj emisiji.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci