[acf field="pre_title"]
LEPA I NEGOVANA

Snežana Đurišić: Zadovoljna sam svojim životom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Zbog epidemije koronavirusa mnogi pevači i pevačice bili su na velikoj pauzi, pa tako i Snežana Đurišić. S obzirom na to da su nastupi bili otkazani pevačica dugo nije stala pred publiku, a za naše kamere je otkrila kako je provodila vreme i koliko je, po njenom mišljenju, korona promenila živote mnogih.

„Iskreno da vam kažem, uspela sam i ja malo da radim, a sada će ponovo uvesti restrikcije, to jest vratićemo se na staro. Malo smo svi već umorni od toga, čak i ljuti jer sve ovo predugo traje. Nismo spremni da se ponovo nosimo sa tim, ali što se mora nije teško“-rekla je Snežana za „DeToxic“ emisiju.

„Nisam toliko smršala kao što mediji pišu, ali jesam dovela liniju u red. To je išlo nekako spontanije, nisam jela slatkiše i hleb. Bila sam fizički aktivna kao i što inače jesam. Opet, dosta zavisi i od toga kakav život vodiš, ja sam zadovoljna sobom, ali negujem se. Ja sam žena koja ima dovoljno godina da moram da vodim računa. Dokle god sam u javnom poslu trudiću se da izgledam što pristojnije i što bolje“-dodala je pevačica.

S obzirom na to da je neko ko koristi društvene mreže, često se susreće i sa negativnim komentarima, pa nam je otkrila kako se nosi sa tim.

„Ja to ne čitam. Kada se dogodi da vidim nešto što je neprimereno, vulgarno i bezobrazno ja to obrišem, a onda i blokiram. Inače koristim samo Instagram, a na Facebook-u postoji moja stranica koju vode divne devojke, a imam i dosta fanova na toj stranici. Društvene mreže koristim u svrhu posla i kako bih bila upućena šta se dešava“-rekla je Snežana.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci