[acf field="pre_title"]
OMILJEN MEĐU ZVEZDAMA

Stevan Radivojević: Nema veće satisfakcije nego kada radite našu najveću zvezdu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ekipa DeToxic emisije se uvek trudi da bude na pravom mestu u pravo vreme, pogotovo kada se proslave u pitanju. Prošle nedelje bili smo na rodjendanu poznatog frizera Stevana Radivojevića i sjajno smo se proveli. On nam je ispričao kako se oseća povodom cele situacije oko koronavirusa, kao i koje su mu rođendanske želje.

„Treba da se izborimo sa celom situacijom, a ne da sedimo kod kuće i ne idemo nigde. Trebalo bi da se naviknemo da je virus prisutan, kao što svi znate i ja sam ga imao, pa sam ga prevazišao. Sada sam slobodan čovek i mogu da slavim. Sebi sam poželeo mir, spokoj i harmoniju jer sve ostalo, hvala Bogu, imam.“-rekao je frizer za naše kamere.

Kao što svi znaju, mnoge poznate ličnosti su prošle kroz njegove ruke, a Stevan nam je otkrio ko su mu omiljeni klijenti i da li saa nekim posebno voli da radi.

„Najdraži klijent mi je Anastasija, mislim da to svi znaju i da je dosadno da više o tome pričam. Ona mi je zaštitino lice i jedan od mojih najvećih prijatelja, samim tim njaviše nju volim da radim. Kada ona dođe kod mene nemam uopšte osećaj da radim, ne osećam se kao da sam na poslu. Naravno, pored nje tu je i Ceca. Ima tu mnogo divnih ljudi, ali mislim da je najveća satisfakcija raditi najveću balkansku zvezdu“-rekao je Stevan za DeToxic emisiju.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci