[acf field="pre_title"]

Maya Berović: Snovi postaju stvarnost kada u njih verujete

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Pevačica Maya Berović je pre dva meseca izdala svoj novi album, a sada je konačno stala pred publiku. Mi smo je sreli na aerodromu, a ona je za naše kamerele otkrila koliko su joj nedostajali nastupi i druženje sa publikom, s obzriom na to da su zbog epidemije koronavirusa mnogi nastupi otkazani.

„Ja sam sinoć imala prvi nastup nakon objavljivanja albuma i mogu vam reći da sam bila jako srećna. Radovala sam se kao da idem na neki ogromni koncert pred ne znam koliko hiljada ljudi. Bilo mi je bitno da samo stanem pred publiku i zapevam svoje nove pesme kako bih čula kakva je njihova reakcija. Moram priznati da sam oduševljena i da je sve onako kako sam i zamišljala.“-rekla je pevačica za „DeToxic“ emisiju.

„Ja sam neko ko je navikao da svaki vikend radi, a nekada je to bilo i radnim danima. Ovo mi je sve teško palo, kao i svima. Mi to volimo i to je pre svega ljubav prema našem poslu, pa tek onda zarada.“-dodala je Maya.

Podsetimo, pevačica je pre samo nekoliko dana izbacila svoju liniju šminke. Time je, kako kaže, dokazala da snovi postaju stvarnost kada u njih verujete.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

Najnoviji članci