[acf field="pre_title"]

Dejana Živković: „Nisam materijalista, skupe stvari me ne čine srećnom!“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Prelepa Dejana Živković nedavno je proslavila svoj 28. rođendan u jednom prestoničkom restoranu uz odabran krug zvanica.

A u tom suženom krugu prijatelja našli smo se upravo i mi, „DeToxic“ ekipa. Tako smo imali prilike da propratimo koga je to sve ugostila manekenka, ali i šta je zanimljivo dobila na poklon. Međutim, iako su mnogi pomisli da Dejana uživa u luksuzu i glamuru, ona nam je otvorila dušu i priznala kakva je privatno i šta zapravo voli.

„Meni je najvažnije da su moji prijatelji došli, jer poklon kao poklon ništa mi specijalno ne znači. Nisam materijalista, ne čine me skupoceni pokloni sad nešto kao srećnom. Imam toliko stvari, a stvarno ne znam ni sama šta sve imam, možda se vežem za neku stvar, pa je nosim par puta. Ovako pokloni kao pokloni, opet kažem, to je sve prolazno. Najbitnije mi je da su moji prijatelji tu, uz mene kao prijatelji, da se družimo, uživamo, ali i da smo tu kada je najpotrebnije jedni za druge.“-rekla je Dejana, a šta nam je još ispričala možete pogledati samo u nastavku naše „DeToxic“ emisije.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci