[acf field="pre_title"]

Beca o odlasku iz Fantastik benda: “Bio sam u čudu kada su mi javili!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Beca Fantastik osvojio je publiku svojim vokalom i harizmom a kako sam ističe, duet sa Sha “Usne od adrenalina” bio je presudan za uspeh jer je postao hit koji se i danas jednako sluša. U razgovoru sa Tijanom Randjelović, pevač je otkrio da potiče iz muzičke porodice, da je prvo propevao pa popričao i da mu je otac, inače profesor, najveći kritičar ali i najzaslužniji za njegovo formiranje, kao i da se kroz život vodi upravo njegovom rečenicom – “Prvo moraš da budeš čovek pa tek onda muzičar.”

Beca o odlasku iz Fantastik benda: “Bio sam u čudu kada su mi javili!”
Emisija „Tranquilo“, Beca Fantastik, foto: „Toxic“

Beca je u “Tranquilo-u” ispričao detalje vezane za svoj put od klinca iz Novog Pazara do pevača Fantastik benda, otkrivši da mu je jedna velika zvezda pomogla i da nikada neće zaboraviti taj vetar u ledja:

Aca Lukas me je izveo na binu na jednom splavu, najavio me i rekao – “Ovo je moj naslednik.” Imao sam tremu, gledam iza sebe Folk Haus bend i u tom trenutku mi se učinilo, kada sam počeo da pevam, da imam neki glasić, pitao sam se što sam izašao posle njega da pevam.

Beca je proveo godine u Fantastik bendu i nizali su hit za hitom, te je mnoge šokirao raspad sastava. Neizbežna je bila tema – zašto i kako je napustio bend.

U tom trenutku, ostatak ekipe je hteo da sam radi produkcijski deo, a mi smo tada i dalje bili u važećem ugovoru sa Darkom Popovićem i došli smo do toga da su oni mene u jednom danu zvali i rekli mi – “Slušaj, mi od sada idemo sami, a ti odluči do večeras pa nam javi. To je bukvalno tako bilo. Ja sam bio u čudu jer upravo tog dana nam je izašla pesma “Rodjendan”. – ispričao je otvoreno Beca a detaljnije pogledajte u videu:

Inače, Beca je uspešno nastavio solo karijeru, a upravo u emisiji “Tranquilo” je premijerno predstavio letnji hit “Šifra” kao i spot koji je sa ekipom Toxic produkcije snimio u Istanbulu.

Ukoliko ste propustili ovu emisiju, na kanalu TOXIC TV, večeras, od 19h možete pogledati reprizu.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci