[acf field="pre_title"]

Husa Beat Street: “Kada nema nastupa, pravim muziku za reklame a spremam i hitove za neka zvučna imena domaće estrade!”

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Husa je neko ko je godinama unazad prepoznatljiv što kao idejni tvorac sadtava “Beat street” i čuvenog hita “Opsesija” što kao autor mnogih hitova domaće estrade. Gostujući u emisiji „Tranquilo“, on je govorio o devedestim godinama, počecima ali i sadašnjem vremenu gde se kao kompozitor pronašao skroz. U emisiji je bila i njegova izabranica Andrea Došen sa kojom priprema brojne muzičke poslastice za publiku a u jednom trenutku je i poljubio u toku emisije. Pevalo se i ćaskalo u odličnoj atmosferi, a dotakli su se i teme – kako provode ovu pauzu izazvanu pandemijom.

Na Tijanino pitanje da li je nadošla inspiracija za vreme ove pauze i kako je usmerio kreativnost, Husa je ispričao da je uprkos situaciji koja ga je na prvi mah zatekla, nastavio da radi ono što najbolje ume i voli, a to je da pravi pesme, odnosno komponuje.

Radio sam dosta reklama, 90% reklama za imunitet koje gledate na televiziji a neko peva, ja sam radio. Ima jedan mega hit za kafu koji slušate već sigurno godinu dana “Dobro jutro džezveri”. Ima dosta reklama, hvala Bogu, sada kada nema nastupa i živog pevanja, opet možemo da se ostvarimo u tom nekom kreativnom domenu. – ispričao je Husa i zapevao delić ove čuvene pesme iz reklame.

Pored muzike za reklame, Husa godinama unazad potpisuje neke od najvećih hitova brojnih zvezda, poput Dragane Mirković, Zorice Brunclik, Šabana Šaulića, Cece, i drugih, te ga je voditeljka upitala čiji se hitovi “krčkaju” u njegovom studiju ovih dana.

Ivana Selakov i Amar Gile su stvarno izuzetno doneli moju pesmu “Boli, boli” na koju sam naročito ponosan, zato što sam kompletan autor, odnosno radio sam i kompoziciju i tekst i prošlo je evo godinu dana a pesma se i dalje sluša. Radio sam puno pesama sa nekim jakim izvodjačima, eto ostaje žal, neka seta, na samu pomisao da je Šaban Šaulić poslednju numeru u svom životu snimio koju sam ja komponovao. A da ti otkrijem nešto što sada radim… Pa mogu da ti kažem da ima dosta nekih zvučnih imena na našoj estradi sa kojima nisam saradjivalo, i neću ti otkriti ali zagolicaću maštu tvojim gledaocima, uskoro treba da se pojavi jedna velika zvezda koja do sada nije snimala moje pesme. – rekao je tajanstveno Husa, a Tijana je aludirala da je to Brena, što on nije ni potvrdio ni demantovao.

Ovaj “Tranquilo” je doneo puno dobrih priča koje možete i na našem youtube kanalu, a novo, Vaskršnje izdanje emisije vas očekuje sutra, u dobro poznatom terminu, od 19 časova na kanalu TOXIC FOLK.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci