[acf field="pre_title"]

Marija Mikić u emisiji „Tranquilo“ iskreno: „Ja sam Mara Rano Mikić“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Devojka čiji talenat niko ne može da ospori, a njen anđeoski glas, osvojio je srca mnogih. Marija Mikić, bila je gost u emisiji „Tranquilo“, a pesma pod nazivom „Rano“, lansirala ju je i obezbedila sigurno mesto na estradnom nebu.

Ona je našoj Tijani otkrila šta se to promenilo u njenom životu od tog trenutka kada je prepevala ovaj hit.

– Vidi, ja sam tu pesmu stalno pevala na svirkama, i prvih nekoliko puta su me ljudi baš čudno gledali i pitali se zašto ja to pevam. I onda je jednostavno krenulo, svi su je tražili i konastantno govorili: „Mara Rano Mikić“ i onda sam sa svojom ekipom došla na ideju da to snimimo – rekla je pevačica i dodala kada možemo očekivati novi album:

– Kod Vuksa imam ceo svoj album, koji čeka da ugleda svetlost dana. Sve ukupno sa starim pesama, biće osam ili devet. Vuksa je zaista jedan poseban momak sa nekom ludačkom energijom. Skontali smo se i stalno pravimo nešto novo – rekla je ona.

Pored Marije Mikić, gost u emisiji bio je i popularni pevač Nenad Knežević Knez, koji je svojom energijom i harizmom zajedno sa Marom ovu emisiju učinio još zanimljivijom.

Za još interesantnih priča i dobre muzike, pogledajte reprizni termin emisije “Tranquilo” večeras, od 19:00 časova na TOXIC TV-u.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci