[acf field="pre_title"]

Tamara Milutinović: „Najveću podršku dali su mi Zorica Brunclik i Šaban Šaulić“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Tamara Milutinović je otvorila dušu i iskreno, u emisiji „Tranquilo“ razgovarala sa Tijanom o svom putu ka zvezdama, ističući da je bilo momenata kada je htela da odustane. Međutim, produkcija je prepoznala njen talenat, te su je nakon ispadanja iz takmičenja ubedili da ipak okuša sreću još jednom i prijavi se na sledeću audiciju što je definitivno bio dobar potez.

Takođe, naglasila je da nikada neće zaboraviti savete legendi narodne muzike, koji su ujedno bili i njeni mentori u ovom muzičkom takmičenju.

Tamara Milutinović: "Najveću podršku dali su mi Zorica Brunclik i Šaban Šaulić"
Foto: ATA Image

– Najveću podršku i vetar u leđa dali su mi Zorica Brunclik i Šaban Šaulic. Zorica mi je na vrlo lep način prilazila, sa divnim savetima i stvarno me je naučila dosta stvari. Ne mogu da zaboravim ni Šabanove savete. Sa njim sam više puta i radila i stvarno neke stvari koje mi je on rekao, zauvek će mi ostati urezane. I uvek je govorio „Nemoj nikada da se ponašaš kao da si na vrhu, čak i kada jesi na vrhu. Uvek budi na zemlji.“ I to mi je, zaista, uvek u glavi. Nikada se nisam uobrazila, čak ni kada sam imala taj hit „Hajde da zažmurimo”, koji nema gde se nije slušao. Ja nikada neć biti „zvezda“ ukoliko to znači da treba da budem nadmena i nedodirljiva – bila je iskrena Tamara.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci