[acf field="pre_title"]

Igor Simić vredi za dvojicu

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Igor Simić izgleda vredi za dvojicu, pošto je sam obradio duet Kemala Montena i Borisa Novkovića „Daleko“ u okviru projekta Radija S „Zvezde pevaju zvezde – Ex Yu“. Posebno je skrenuo pažnju na sebe učešćem na poslednjoj Beoviziji, a sada je obradio evergrin koji u njemu izaziva nostalgiju i tugu za izgubljenom ljubavlju.

– Pokušao sam da zvučim promuklo kao Kemal Monteno, ali producent je držao bič u ruci i rekao da to ne može i da moram da budem svoj-rekao je gostujući u jutranjem programu „Dobro jutro, Srbijo“ na Radiju S.

Irena Karaklajić, voditeljka jutarnjeg programa je prva koja je Igoru čestitala Novu godinu i poželela uspeh sa novom pesmom.

Kada je reč o temi Ex Yu ovog izdanja projekta Radija S „Zvezde pevaju zvezde“, Igor kaže da mu je Ex Yu muzika vrlo draga jer je na njoj odrastao i posebno je vezan za pesme tog perioda. Što se spota tiče, pohvalio je ekipu i kaže da jedva čeka da publika vidi šta je napravljeno.

Jedna od retkih lepih stvari ove godine je projekat Radija S „Zvezde pevaju zvezde“. Na kraju 2020. približavamo se kraju ovog projekta, a ostala je još premijera Tijane Dapčević pred sam doček Nove 2021.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci