[acf field="pre_title"]

Ana Bebić dobila „dete“!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Praznici nam stižu ranije! Počeo je projekat S music by Angellina. Ova talentovana devojka, napisala je četiri pesme, ali prvi put će njene numere u jednom ovakvom projektu da izvede neko drugi.

Radio S joj je pružio ovu priliku i po prvi put sarađuje sa Anom Bebić, Igorom Simićem, Lenom Kovačević i Eminom.

Najhrabrija da započne i otvori ovaj projekat je Ana Bebić sa numerom pod nazivom „Telepatija“.

Ana Bebić
Ana Bebić, foto: Ivana Savić

O pesmi „Telepatija“ pričaju još od letos, a Ani je već na prvo slušanje bila baš zanimljiva:

– Pesma je bila vrlo nisko postavljena, prilagođena Angellini, ali kad smo je malo podigli i prilagodili meni, dobili smo neki skroz drugi fazon i shvatili smo da je to to – iskrena je bila Ana.

Ana kaže da je na predlog Radija S prihvatila da radi sa jednom mladom i talentovanom osobom kao što je Angellina i da joj nisu smetale njene godine, da je na ovoj projektu prihvati kao mentorku.

Ana Bebić
Ana Bebić, foto: Ivana Savić

– Energija je bila fenomenalna, sve je išlo lagano, bilo nam je prezabavno u studiju. Baš sam zadovoljna što je pesma završila kod Ane iako mi je uvek malo žao kad treba da dam nekom pesmu koju stvorim. Ali kad ti je najviše žao, e tad je najbolje. Jer pesme su mi stvarno kao deca, kao da sam Ani dete dala – rekla je Angellina, koja ističe da je baš zadovoljna.

„Telepatija“ je vesela pop pesma, ubaciće vas u praznično raspoloženje čim čujete refren, a Ana peva o povezanosti sa nekim koga volimo, kad prakično čitamo misli jedni drugima, što nam posebno znači u prednovogodišnjoj atmosferi.

Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

Najnoviji članci