[acf field="pre_title"]

Vlado Marić otkriva: „Nisam posvetio pesmu Kiji Kockar…“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Mlada zvezda, Vlado Marić, zapao je za oko medijima kada je nedavno objavio svoju prvu pesmu „Najdraže biće“. Dok mnogi tvrde da podseća na pevača Darka Lazića iz mlađih dana, Vlado kaže da želi da nađe svoje mesto pod estradnim nebom.

„Darko mi je uzor, u pevačkom smislu, sada kako on živi i šta radi, ko sam ja da ulazim u to. Ima dobre pesme, odličan glas, može da peva šta god poželi. Često sam išao na njegove nastupe, čak sam se i fotografisao sa njim.“-počeo je priču Marić.

A nas je zanimalo i zašto se priča da je njegova nova pesma posvećena pevačici i rijaliti zvezdi Kristini Kiji Kockar?

„Ne znam kako se uopšte povela ta priča i kako su me ljudi povezali sa njom. Nov sam u ovom poslu, do skoro sam igrao fudbal, nisam uopšte iz ovog sveta. Za Kiju mogu da kažem da je očigledno dobra pevačica, zna kako se radi posao, nastupa, mesta gde ona radi nema, jer sve je uvek rasprodato do poslednje karte. Tako da mi ništa posebno ne smeta što su me povezali sa njom, ali daleko je to od istine. Svoj prvenac sam posvetio aktuelnoj situaciji, svim ljudima koji su prošli one manje lepe stvari ove godine, a ako je neko najdraže biće baš, onda je to sigurno moja devojka.“-bio je iskren pevač za Toxic portal.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci