[acf field="pre_title"]

Učestvuju u novom projektu Radija S: Osvoji kuhinju i koncert Magla benda

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Od 1. do 5. marta 2021. godine od 10:00 do 13:00 časova, samo na Radiju S svi slušaoci, imaće priliku da osvoje kuhinju Jela Jagodina i koncert Magla benda u svom domu!

Na znak voditelja, prvi slušalac koji se javi na telefon radija 011/4040-400, dobija 60 sekundi, da na osnovu stiha numere pogodi o kojoj pesmi i izvođaču je reč. Kada slušalac pogodi koja pesma je u pitanju, prelazi na sledeću i tako do isteka zadatog vremenskog intervala.

Povodom ove akcije, razgovarali smo i sa frontmenom Magla benda, Vladanom Savićem koji nije krio uzbuđene zbog projekta koji je pred njima.

– Veoma me raduje novi projekat, jer smo odabrani da baš mi, Magla bend usrećimo porodicu koja sluša Radio S. Ovo je idealna prilika da nas domaćini upoznaju u pravom svetlu, onakve kakve jesmo. Ono što je najlepša ideja ovog projekta, jeste to što ćemo našu muzičku binu preneti u njihov dom.

Na pitanje kakav će ovog puta biti repertoar, otkrio nam je da će biti drugačije od onoga na šta smo navikli.

– Sve pesme ćemo svirati u „unplugged“  varijanti. To do sada niko nije imao priliku da čuje. Ovo će biti intimna svirka za jednu posebnu porodicu – zaključio je Savić.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci