[acf field="pre_title"]

„Tranquilo“: Dan zaljubljenih sa Tijanom eM i Sharanom Allegrom

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

U dobro poznatom terminu, u nedelju, od 19 časova, na kanalu Toxic Folk, gledaoce očekuje još jedno “Tranquilo” veče. S obzirom na to da je 14.februar rezervisan za ljubav, Tijana Ranđelović i njeni ovonedeljni gosti, Tijana Milentijević i Sharan Allegro, potrudiće se da gledaocima na najbolji način reflektuju emocije, pozitivu i humor.

Tijana eM je otvorila emisiju maestralnom akustik izvedbom čuvenog hita Marije Šerifović “Pametna i luda”, a potom su dve Tijane nastavile ćaskanje u odličnoj atmosferi. Kako je izgledao Tijanin put do zvezda, od detinjstva do mega hita “Žena od sultana”, kako je reagovala na Sharanov poziv za saradnju, da li je sanjala ovoliku popularnost i još mnogo toga, mlada zvezda otkrila je upravo ekskluzivno u segmentu “Nešto lično”.

Sasvim logično, u studiju se dvema Tijanama, pridružio i Sharan, koji je u svom prepoznatljivom stilu, doneo lavinu smeha i bez dlake na jeziku otkrio mnoge detalje. Čiji telefon bi Tijana proveravala kada bi bila jedan dan nevidljiva, da li Sharan sebe smatra zaslužnim za vraćanje mnogih starih pesama, ko su po njima najseksepilniji ljudi sa javne scene, kako zvuci recitacija Žene od sultana u Sharanovoj izvedbi, kome je Tijana poslala poruku da je trudna, šta su poručili gledaocima za Dan zaljubljenih, i još mnogo toga, pogledajte večeras, od 19 časova, u emisiji “Tranquilo” na Toxic Folk-u!
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci