[acf field="pre_title"]

Vladan Savić otkrio svoje muzičke početke: „Stalno sam bio u suzama“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Novi Toxic-ov projekat, emisija “Tranquilo” koja se emituje na Toxic Folk kanalu, startovao je u nedelju 15. novembra, a prvi gost u sezoni bio je Vladan Savić iz Magla benda. Pevač je voditeljki Tijani Randjelović ekskluzivno otkrio detalje vezane za detinjstvo i veliku želju njegovog oca da Vladan postane harmonikaš. Kako sam priznaje, nije bio oduševljen tom idejom te je harmoniku ipak zamenio mikrofonom. Da njegov otac nikada nije prežalio to, Vladan je otkrio pred objektivom naše kamere.

-U osnovnoj školi mene je samo zanimao fudbal, a jednoga dana tata je došao i pokazao mi harmoniku. Bio sam malo u čudu, i pitao sam ga „Šta da radim sa ovim“, a on mi je rekao da bi trebalo da je sviram. On se bavio muzikom, odnosno pevanjem kratko, a posle je počeo da se bavi nekim drugim poslovima, i njemu je neostvarena želja bila da i brat i ja budemo pevači. Stalno nas je forsirao da se bavimo muzikom i mislim da je moj tata tužan što nisam harmonikaš. Ja sam probao da sviram harmoniku, ali kada sam to radio bio sam u suzama uglavnom – rekao je Vladan u emsiji „Tranquilo“.

Svake nedelje u 19 časova na Toxic Folk kanalu očekuje vas novi gost i nova priča u emisiji „Tranquilo“, dok reprizu možete pogledati utorkom od 20 časova.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci