[acf field="pre_title"]
BEND PROSLAVIO PUNOLETSTVO

Sale Tropico: „Ko veruje u svoje snove može i da ih ostvari“

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Gost „DeToxic“ emisije bio je frontmen Tropico benda Aleksandar Sale Cvetković. S obzirom na to da je bend pre nekoliko meseci proslavio punoletstvo, pevač nam je otkrio da li se nadao ovakvom uspehu, kao i kako se osećaju sada kada nema nastupa.

„Publike sam se jako uželeo, kao i kamera. Kada napravimo neki događaj onda imamo i prilike da se pojavimo pred kamerama. Nakon poslednje pesme napravili smo namensku pauzu zato što se ništa trenutno ne dešava, a i pripremamo nešto novo što će obradovati našu publiku. Numera se zove „Ja pijem vino“ koju sam najavljivao ranije, ali zbog cele situacije sve smo pauzirali. Uskoro ćemo je i završiti.“- rekao je Sale i dodao:

„Napunili smo 18. godina. Od postavke benda do sada, verovali ili ne, prošlo je toliko. Imali smo super feštu, bilo nam je super, imali smo tortu i duvali smo svećice. Negde sam verovao u sve ovo, a ko veruje u svoje snove može da ih ostvari“.

Takođe, Tropico band je imao priliku da učestvuje u projektu Radija S i otpeva svoje najveće hitove, kao i pesme svojih kolega koje rado pevaju na nastupima. Pored popularne pesme „Misliću na tebe“, Sale je „live“ pevao i pesmu „Odlazim, a volim te“ od Olivera Mandića, kao i duet „Tropski bar“ sa Niggorom.

Ostatak intervjua, kao i celu emisiju možete pogledati u videu koji je u okviru teksta.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci