[acf field="pre_title"]

Verica Rakočević: Moju reviju je video ceo svet…

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Kreatorka Verica Rakočević tradicionalno svake godine u septembru održi reviju. Za njenu reviju se uvek traći karta više, a u prvim redovima uvek možete videti poznate ličnosti sa naše scene. Ipak, ove godine scenario je bio nešto drugačiji…Većinu publike činili su novinari, a mesta je bilo za samo 36 – oro ljudi. Međutim, Rakočevićeva se pobrinula da njenu reviju vidi ceo svet.

-Sve je napravljeno u drugačijim uslovima, ali zadovoljna sam jer je ovo video ceo svet. Celu reviju smo prenosili onlajn i ovo se prvi put dešavalo na Balkanu. Dobila sam podršku iz celog sveta – Australije, Amerike, Kanade. Shvatila sam da mora da se radi, kako svi tako i ja. Vlada koronavirus i teško je, ali ne možemo da se zatvorimo u mišije rupe, kukamo i pijemo leksilijume. Tri divne žene iz kovid bolnice prošetale su pistom i želela sam da ih pokažem svetu. One ne viđaju svoje porodice nedeljama, rade 20 sati, a mi se masovno šetkamo. Neodgovorni smo i baš nas briga sve do trenutka dok ne dođemo na njihov aparat. Tu nastupaju oni i iako su mrtvi umorni vode brigu o nama. Ovo je bila moja poruka i mali znak pažnje svim medicinarima zbog kojih još uvek dišemo – rekla je Verica u „DeToxic“ emisiji.

Pored novinara, u prvom redu su bili i voditeljke Dea Đurđević, Suzana Mančić, Ksenija Vučić, kao i kreatorkin suprug Veljko. Ipak, svi su se pitali gde je njena ćerka Elena Karaman Karić.

-Elena nije bila sprečena da dođe, ali ona više ne ide na javne događaje. Njoj je od medija toliko muka, iskasapili su je i ne može nikoga više da vidi i čuje. Donela je odluku da se više nigde ne pojavljuje i ja to poštujem. Međutim, na reviji je bio moj unuk sa devojkom i oduševljen je, on je reprezent porodice. Moja porodica je moja podrška to se zna, ko će da bude uz mene ako ne oni. Moja ćerka koja živi u Njujorku, Elena, suprug u prvim redovima – rekla je kreaorka.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci