[acf field="pre_title"]

Zlata Petrović bez blama: U grad idem u majici od 500 dinara!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Decu je izvela na pravi put, karijeru je dovela na vrhunac, srećna je i nasmejana. Zlata Petrović nema probleme, a u „DeToxic“ emisiji je otkrila i kako to uspeva.

-Ja i kada nisam dobro, ja sam dobro. Dosta ljudi je poremetilo ovo vanredno stanje, policijski čas i sve oko koronavirusa. I mene je, ali držim se. Pridržavam se svih mera, nosim masku i trudim se da uvek mislim pozitivno. Ne smem da kukam, kako je svima tako će biti i meni. Odem do svojih drugarica, do moje Vanese Šokčić i sa njom mi je super, naravno i do moje Zlate – rekla je pevačica za koju mnogi tvrde da popularnost i slava nikada nisu uspele da je promene.

-Učila sam od najboljih naših pevača. Znate, mislila sam da velike zvezde ništa ne rade same, da njima svi prinose, da svi igraju oko njih, da jedu na cevčicu…Međutim, kada sam i ja ušla u taj svet shvatila sam da nije tako. Najveće zvezde su obične, jednostavne, normalne i zahvaljujem Bogu što sam naučila da se tako ponašam. Ponašam se normalno nikada nisam nešto sređena, idem na pijac, družim se i sa običnim ljudima, kao i sav normalan svet – otkrila nam je Zlata.

Kako bi bila što uverljivije objasnila koliko je prizemna, ona je i objasnila kako se ponaša sa svojom drugaricom Gocom Božinovskom.

-Pre nekoliko nedelja sam bila kod moje Goce i vozila je do grada nešto da završi. Ja pristanen i obe tako smešno obučene sa bazena u nekim krpicama odemo do grada. To su majice sa pijace od 500 dinara. Mi smo tako obučene išle po radnjama i nije nas bilo briga ni za koga. Posle razmišljamo i shvatimo da bi malo koja žena tako bez blama išle u šoping raščupane i nesređene. Eto, takve smo mi, normalne i bez kompleksa -ispričala nam je pevačica.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Toxic TV
Toxic TVhttps://toxictv.rs/
Toxic TV uredništvo

Povezani članci

 

Najnoviji članci