[acf field="pre_title"]
BRIŽAN

Vuk Mob: Ako dobijem sina, dobiću najboljeg prijatelja

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Reper Vuk Mob i njegova lepša polovina, novinarka Olivera Konatar, postaće roditelji. Kako njegova verenica tvrdi pevač još uvek nije svestan da će postati tata, i upravo o roditeljstvu je u DeToxic emisiji pričao reper.

-Uglavnom ljudi govore da postaneš svestan tek kada se to dete rodi, a za sada su mi osećanja pomešana – rekao je Vuk, a Olja se nadovezala:

-Mislim da on još uvek nije svestan da sam trudna i da će tek postati svestan kada to dete uzme u ruke, to će biti prelomni momenat – rekla je ona.

Iako je oboma najbitnije da im dete bude živo i zdravo, Vuk je otkrio da bi bio veoma srećan kada bi dobio sina jer bi tada imao najboljeg prijatelja.

-Voleo bih da naše prvo dete bude muško samo zato što kroz život nisam imao pravih prijatelja i drugova. Sa njim bih se trudio da ostvarim odnos bez tajni i da u meni vidi prijatelja. Naravno, radujem se i ako bude ćerkica, ali tada ću biti strožiji. Naravno, samo da bude živo i zdravo – rekao je reper.

Zbog epidemije koronavirusa posla za naše zvezde nije bilo i dok su neki grabili svaku priliku kako bi nastupali, Vuk nije želeo da peva.

-Ja sam izbegavao i odbijao nastupe, jer nisam hteo da rizikujem zbog svoje porodice. Imam majku koja je jako bolesna i ne bih mogao da podnesem da joj se zbog mene nešto desi. Naravno i zbog Olivere i bebe. Ubio bih se kada bi se nešto desilo – ispričao je Vuk Mob.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci