[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 16. maj: Ovnovi, pred vama je fantastičan dan, a jedna lepa vest se posebno izdvaja

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN (21. 3 – 20.

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt nađe se u vašem astrološkom polju karijere, što ove godine najviše utiče na rođene u srednjoj dekadi. Moguće su rasprave sa nadređenima, naročito ženama. Novac vam stiže preko paralelnog posla.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu (jednom godišnje, a to je danas), donosi vam novac preko kontakata sa stranacima, putovanja, medija. Oprez prilikom dogovora i overe važnih dokumenata. Susret sa osobom koja stiže sa dužeg puta.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Vaš vladalac retrogradni Merkur, koji upravlja i vašim poljem karijere, upozorava na oprez u poslovanju sa strancima. Ovogodišnja poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu, donosi finansijske probleme rođenima u srednjoj dekadi. Podložnost povredama.

Foto : envato

RAK(22. 6 – 22. 7)

Vaš vladalac Mesec jednom godišnje (danas) obrazuje fazu poslednje četvrti u vašoj sedmoj astrološkoj kući, ali uvek pravi drugačije aspekte sa ostalim planetama. Ove godine, povedite više računa o zakonskim okvirima poslovanja.

LAV (23. 7 – 22. 8)

Poslednja Mesečeva četvrt koja se jednom godišnje (danas) obrazuje u Jarcu, a ove godine upozorava na probleme sa dokumentima i saradnicima. Oprez sa putnom dokumentacijom.Pazite šta potpisujete. Više se odmarajte.

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti, donosi vam novac ako vaš posao ima veze s nekom kreativnom ili sportskom delatnošću. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Izbegavajte alkohol.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Poslednja Mesečeva četvrt, jednom godišnje (danas), u četvrtom astrološkom polju, donosi vam trzavice sa bračnim partnerom i članovima porodice. Ne žurite sa potpisivanjem ugovora, naročito ako poslujete sa strancima. Nervna napetost.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt formira se u vašoj trećoj astrološkoj kući, a ove godine donosi vam uspeh ako se bavite intelektualnim ili poslom koji uključuje česta putovanja. Pronađite zajednički jezik sa saradnicima.

STRELAC (23.11 – 21. 12)

Poslednja Mesečeva četvrt, jednom godišnje (danas) u vašoj astrološkoj kući posla, donoseći vam ove godine uvećanje prihoda preko nekretnina, građevinarstva, arhitekture, trgovine poljoprivrednim proizvodima. Napet nervni sistem.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku, ove godine donosi vam ponudu ulazak u isplativ partnerski aranžman. Mogući konflikti i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Bol u zglobovima.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Poslednja Mesečeva četvrt u Jarcu, jednom godišnje (danas),ove godine upozorava da povedete računa o tome šta potpisujete. Retrogradni Merkur, „zadužen“ za vaš ljubavni život, može da vam donese susret sa starom simpatijom. Osetljiv želudac.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Jednom godišnje (danas), poslednja Mesečeva četvrt u vašem 11. astrološkom polju, utiče na promenu vaših planova. Novac vam pristiže preko društvenih projekata. Sa četiri planete u polju ličnosti, raste vaša popularnost kod suprotnog pola.

novosti.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci