[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 20. februar: Vage će konkretnim potezom privući osobu koja im se već dugo dopada

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Kada je motiv u pitanju, jači ste u prvom delu dana a što se ideja tiče – u drugom. U tom periodu postoji mogućnost za greške jer razmišljate o stvarima koje nemaju veze sa poslom. Neke dileme stoje pred vama u emotivnom segmentu ali nije vreme za njihovo rešavanje.

BIK
Može vam se ponuditi nešto što je vrlo različito od onoga što ste radili do sada. I pored nesigurnosti, vredelo bi makar razmisliti o ovoj ponudi pogotovo ako dolazi od strane šefova. U ljubavi su moguća neobična ponašanja ili čak ulazak u neobaveznu avanturu.

BLIZANCI
Razmišljate o nečijim rečima i što više obrćete situaciju, sve ste manje sigurni u iskrenost osobe koja pokušava da vas ubedi u neke stvari. Budite obazrivi, pogotovo ako je neka vrsta rizika u pitanju. Imate osećaj da emotivni partner nije iskren.

RAK
Poslovno okruženje danas može biti mesto grešaka i sitnijih trzavica sa kolegama. Pokušajte da ne potpirujete dodatno situaciju. Iako imate osećaj da vas partner ne razume, potrudite se da ne unosite tenziju u komunikaciju. Sa malo dobre volje, lako je prebroditi neke stvari.

Foto : envato

LAV
Imaćete osećaj da su neke stvari u poslovnom segmentu konačne i da vi ne možete uraditi ništa po tom pitanju. Ne pokušavajte da promenite situacije, već da im se prilagodite. Ono što želite nije u skladu sa onim što dobijate u svojim emotivnim vezama.

DEVICA
Ovaj dan jednostavno nije „vaš“. Niti ste vi u posebnom raspoloženju za posao, niti imate bilo kakav podsticaj da se aktivirate po pitanju obaveza koje su se nagomilale. Malo ste više romantično raspoloženi i prijaće vam komunikacija i susret sa voljenom osobom.

VAGA
Pozitivne informacije stižu do vas, ali ste vi suviše obuzeti razmišljanjima o projektu u koji ste uključeni, da nećete stići ni da se obradujete kako treba. Takođe, imate problem da se uklopite sa nekim sa kim od skora sarađujete. Mnogo razmišljate o osobi za koju ste zainteresovani.

ŠKORPIJA
Iako ćete u prvom delu dana smatrati da ne možete da završite ono na šta ste se obavezali, popodnevni časovi vam donose jaču energiju i fokusiranost na posao. Jako vas frustrira što se ne dešava nikakav konkretniji pomak sa osobom za koju ste zainteresovani.

STRELAC
Ozbiljan problem postavlja se pred ono što ste planirali. Možete biti zabrinuti i nesigurni da li ćete uspeti da prevaziđete prepreke koje su se pojavile. Sputavate sebe u emotivnom segmentu i ne želite da pokažete da ste povređeni postupcima osobe do koje vam je stalo.

JARAC
Tokom podnevnih sati pružiće vam se prilika za komunikaciju ili susret sa osobom koju već neko vreme priželjkujete za poslovnog saradnika. Ostavićete dobar utisak. Zadovoljni ste dešavanjima između vas i emotivnog partnera i planirate fine situacije za večeras.

VODOLIJA
Imate veliku pomoć od koleginica i ženskih osoba u poslovnom segmentu tokom današnjeg dana. Ne ustručavajte se, pitajte za savet. Nema potrebe da kalkulišete u emotivnom segmentu, voljena osoba je spremna da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

RIBE
Imate osećaj da čekate duže nego što je potrebno na rešenje nekih situacija u poslovnom segmentu. Povremeno nestrpljivost i napetost. Imali emotivnog partnera ili ne, danas se osećate nesigurno i distancirano. Potrebno vam je da se osetite voljeno i zaštićeno.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci