[acf field="pre_title"]

Dnevni horoskop za 3. novembar: Ako Strelac dobije „loš signal“ neka se pomeri u stranu, Jarac da obrati pažnju na snove

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN

U prvom delu dana nećete biti baš najraspoloženiji, jer neke situacije ne idu onako kako ste vi to zamislili. Možda niste realno sagledali neke činjenice. Drugi deo dana je već bolji i tada vam se predlaže izlazak ili rekreacija. Partner je osetljiv, ne pritiskajte ga.

BIK

Svesni ste da imate obaveze koje morate odraditi u prepodnevnim satima, ali ste pomalo umorni od svega i više je nego verovatno da ćete ih samo otaljati. Vreme želite da provedete na drugačiji način, u kontaktu sa osobom koja vam je bitna.

BLIZANCI

I vas u toku prepodneva može stići umor od dešavanja tokom prethodne nedelje. Ovo nije dobro vreme da obavljate obaveze za koje je potrebna koncentracija ili preciznost. Ako možete, iskoristite dan da se odmorite i posvetite sebi i osobama koje volite.

RAK

Vaši planovi su se iskomplikovali. Shvatate da ćete morati da ih promenite ili da se usaglasite sa trenutnim okolnostima, a to vam ne odgovara. Teška srca ćete pristati na kompromis. Razvedrite se u drugom delu dana u kontaktu sa osobama koje su vam drage.

LAV

Na kraju ste živaca što se nekih stvari tiče, ali pokušavate da zadržite smirenost i da ne reagujete. Ako danas imate poslovnih obaveza, vodite računa u odnosu sa kolegama, jer su tenzije dosta naglašene. Rešili ste da stavite tačku na raspravu sa partnerom.

Foto : Envato.

DEVICA

Postavićete neku vrstu ultimatuma saradniku ili kolegi. Ne možete više da tolerišete neke stvari, pogotovo što vas usporavaju. Niste sigurni kako da ispravite jednu situaciju sa emotivnim partnerom, ali ćete se potruditi da se ovo reši što pre.

VAGA

Današnji poslovni tempo vam ne odgovara, jer ide vrlo skokovito. U pojedinim trenucima nema dešavanja i sve je statično, a onda odjednom naleti gomila posla. Teško se uklapate, ali pratite. Malo ste neraspoloženi i to emotivni partner i vidi i oseća.

ŠKORPIJA

Emotivniji ste nego inače i teško ćete uspevati da se posvetite svojim dnevnim obavezama. Ukoliko radite, potrudićete se da otaljate ono što imate od posla i da se okrenete na drugu stranu. Neophodan vam je susret sa voljenom osobom.

STRELAC

Nervoza oko člana porodice ili zabrinutost zbog odvijanja privatnih poslova. Nemojte se opterećivati jer će se sve ovo srediti brže nego što očekujete. Drugi deo dana je bolji i tada ste spremni da se susretnete i sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom.

JARAC

Može biti nerazumevanja u komunikaciji i dogovorima, pa ako vam je nešto zaista bitno, potrudite se da pre odlaska na susret potvrdite još jednom vreme i mesto. Drugi deo dana je zanimljiv, ispunjen dešavanjima i dobrom energijom.

VODOLIJA

Ne vidite finansijsku perspektivu po pitanju jednog posla ili ste zabrinuti zbog stanja finansija. Neke stvari ne možete promeniti, potrebno je da nastavite ovim tempom, a vremenom će sve doći na svoje. Partner će umeti da vas oraspoloži i nasmeje.

RIBE

Osećate da ste u nezahvalnoj poziciji po pitanju jednog poslovnog odnosa, jer vas druga strana sve više uslovljava, a vi shvatate da vam je neophodna pa ste primorani da pravite kompromise. Pokušaćete da izlaz iz tmurnog raspoloženja pronađete sa voljenom osobom.

(Telegraf.rs)
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci