[acf field="pre_title"]

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ 2024. GODINE: Ovan ima probleme s pritiskom, Bik spaja lepo i korisno, Blizanci ulaze u nova poznanstva

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Ovan

Posao: Solidan kraj radne sedmice je pred Ovnovima, pa se očekuje od naredne nedelje angažovanje na više strana, a posebno na polju komunikacije.

Ljubav: Bez bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru u odnosu na prethodni dan, pa nije loše da se pozabavite malo sopstvenim razmišljanjima i očekivanjima.

Zdravlje: Moguće promenljivo raspoloženje.

Bik

Posao: Vrlo dobar, već ustaljen radni ritam pratiće Bikove i ovog ponedeljka da bez problema ostvare svoje zacrtane zadatke. Možda ćete i priteći u pomoć nekom od saradnika.

Ljubav: Potencijalni pozitivni ljubavni signali mogli bi vam pristizati od osobe iz kruga prijatelja ili poznananika, pa eto izazova pred vama.

Zdravlje: Odlično.

Foto : Envato.

Blizanci

Posao: Evo prilike da se Blizanci na samom startu nove radne sedmice aktiviraju maksimalno i bez većih problema savaladaju većinu profesionalnih prepreka.

Ljubav: Od vašeg angažovanja umnogome će zavisiti ishod ljubavnih dešavanja na kraju dana.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Vredni Rakovi nastavljaju u doborm ritmu da izvršavaju svoje obaveze kojih će ovog ponedeljka biti malo više od očekivanog.

Ljubav: Bez nekih spektakularnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas, kao da ste se malo uspavali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Lavovima bi ovog dana prioritet trebao da bude sređivanje zaostalih obaveza, papirologije i formalnosti kako bi mogli da opuštenije nastave dalje.

Ljubav: Moguća pojava stare simpatije, prema kojoj i dalje gajite izvesne fine emocije, pa eto male dileme šta i kako.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Podela obaveza i etapno savladavanje prepreka ključ su da praktično sve što ste zamislili možete postići na vreme ma koliko ambiciozno postavili ciljeve.

Ljubav: Fino raspoloženje trebalo bi da se oseti i na ljubavnoj strani, uz nagoveštaj prijatnog iznenađenja od strane drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Nastavite i dalje da iznosite svoje kreativne ideje i planove, pre ili kasnije bi trebalo da većina njih i zaživi.

Ljubav: Moguće sasvim interesantno poznanstvo sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom ili putovanjima.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Škorpije bi prvog radnog dana trebalo da se pozabave pre svega nezavršenim zadacima, kao i papirologijom i formalnostima, pre nego što krenu sa novim aktivnostima.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva i uživanje u flertu biće i ovog dana, pa ukoliko vam je to u interesu samo napred. Interesantni ste i dalje mlađim osobama i to godi vašoj sujeti.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Sve ide svojim tokom tako da Strelčeve očekuje uobičajen početak radne sedmice. Uglavnom sve je pod vašom kontrolom danas.

Ljubav: Bilo bi dobro da se držite vaših osnovnih načela na polju ljubavnih relacija, ali ipak budite pripravni da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Posmatrano iz ugla dogovaranja i pregovaranja o novim poslovnim planovima, Jarčevi tokom ovog radnog dana mogu očekivati vrlo dobre rezultate.

Ljubav: Na vašem ljubavnom planu danas pokušajte da one pozitivne trenutke koliko toliko iskoristite za finu komunikaciju sa dragom osobom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici astrološkog znaka Vodolije danas bi trebalo da ima više povoljnih prilika da poslovno poentiraju, naročito ukoliko sarađuju sa strancima.

Ljubav: Prosečan dan bez većih oscilacija na bilo koju stranu očekuje većinu predstavnika ovog sazvežđa. Akcenat nekak vam bude na održavanju postojećih odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Ukoliko ste dovoljno praktično napravili plan realizacije poslovnih obaveza, onda imate realne šanse da veći deo zadataka završite na vreme.

Ljubav: Veći deo ovog ponedeljka imaćete solidnu klimu za konkretna razmišljanja i činjenja na polju ljubavnih odnosa. Hrabro napred.

zadovoljna.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci