[acf field="pre_title"]

NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi se preispituju, Ribe se muče s novcem, a vi?

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

OVAN
Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2024. godine vam donosi pojačanu osetljivost. Očekuje vas više obaveza na poslu ili ćete dobiti novu pinudu. Vreme je da razmislite o dugoročnim ciljevima. U ljubavi vam zvezde savetuju da se ne osvrćete na prošlost. Možda vas očekuju izazovi, susret sa bivšom ljubavlju. Budite dostojni. Najbolji dani biće vam sreda i subota.
BIK
Ove nedelje očekujte manju nesigurnost. Možda ćete morati da prevaziđete osećaj sumnje u sebe. Zvezde vam savetuju da se oslonite na vama bliske ljude. Prijaće vam podrška partnera. Ove nedelje pokazaće se ko je u uz vas. Slobodni Bikovi upoznaće jednu zanimljivu osovbu. Budite istrajni. Najbolji dani biće vam utorak i petak.
BLIZANCI
Prijateljstva su vam ove nedelje na udaru, očekuju vam možda omanje promene ili ćete jednostavno tražiti ko više prija vašoj prirodi. Krajem nedelje očekuje vam kratak put. Prijaće vam odlazak u prirodu. Kreativni Blizanci napredovaće u poslu, pogotovo ako se pave pisanjem ili javnim govorom. U ljubavi vam zvezde savetuju da postavite jasne granice. Obratite pažnju na imunitet. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

Foto : Envato

RAK
Ove nedelje ćete preispitati svoje ciljeve u karijeri, Rak, sa retrogradnim Merkurom koji počinje u Ovnu. Možda niste sigurni u kom pravcu želite da se krenete na svom poslu ili biste mogli biti frustrirani projektom na kojem radite. Obratite pažnju na impulsivnu kupovinu i dugove.U ljubavi vas očekuju manje razmirice, ali i rešavanje istih. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.
LAV
Lavovi su ove nedelje odlučni u svojim ciljevima. Imaćete potrebu da se malo povučete kako biste razmislili o sledećim koracima. Razmislite dobro na šta ulažite novac. Zauzeti Lavovi uživaju kraj partnera, zauzeti upoznaju osobu sa kojom se intelektualno poklapaju. Moguće su bolovi u mišićima i glavobolje sredinom nedelje. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.
DEVICA
Ove nedelje zvezde vam donose prespitivanje i promene mišljenja za određene ljude. Očekuju vas i informacije koje će da promene vaš ugao gledanje. Imaćete osećaj kao da ćete preko noći da sazrite. Izvucite iz svega toga veliku pouku. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.
VAGA
Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2024. godine vam donosi izraženo polje ljubavi. Ukoliko se premišljate u svojoj vezi, sada je vreme da postavite sebi važna pitanja. Šta želite i u kojem smeru treba da ide vaš odnos? Očekuje vas krajem nedelje važan poziv na jedan događaj. Pokrenite se! Najbolji dani biće vam utorak i subota.
ŠKORPIJA
Ove nedelje možda ćete biti nesigurni u vezi sa situacijom na poslu. Posao ili prilika za karijeru možda će malo sačekati. Zvezde vam savetuju da se fokusirate više na zdravlje i porodične odnose. Nekome iz porodice biće potrebna vaša pomoć. Slobodne Škorpije se susreću sa simpatijom, dok one zauzete razmišljaju kako da pređu na viši nivo. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.
STRELAC
Strelčevima je ove nedelje kreativnost na visokom nivou. Na pamet će vam pasti genijalne ideje, potražite podršku prijatelja. Ukoliko se bavite nekom umetnošću očekuju vas zanimljive poslovne ponude. Obratite više pažnje u saobraćaju, ne žurite previše. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.
JARAC
Nedeljni horoskop vam donosi dosta obaveza i projekata na poslu. Ukoliko imate privatan biznis očekuju vas iznenadne situacije. Budite spremni! Očekuje vas i priliv novca koji će vam dobro doći. Slobodni Strelčevi su spremni da uplove u novu avanturu, oni u vezi preteruju sa ljubomorom. Posvetite se više društvenom životu. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.
VODOLIJA
Retrogradni Merkur najviše utiče na vašu organizaciju ove nedelje. Imaćete probleme sa kašnjenjem. Ukoliko ne možete sve da postignete, ostavite za sutradan i napravite jasan plan. Fokusirajte se više na timski rad na poslu. U ljubavi sve ide svojim tokom, odlučni ste u nameri da budete srećni. Tudite se da to bude uzajamno. Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.
RIBE
Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2024. godine vam donosi manje poteškoće sa novcem. Možda ćete kasniti sa plaćanjem i troškovima, te se više usresredite na to. Na polju ljubavi bićete više emotivni. Na videlo izlaze potisnuta osećanja, te vam zvezde savetuju da se okrenete unutašnjem miru. Boravak u prirodi, fizička aktivnost i kreativne stvari će vam dobro doći. Najbolji dani biće vam četrvtak i nedelja.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci