[acf field="pre_title"]

OVACIJE NA SVE STRANE! Vesna Zmijanac i Dino Merlin kao nekada

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Sinoć je u Beogradskoj areni održan četvrti koncert Dina Merlina. Time je legendarni pevač završio četvorodnevni spektakl koji se dugo čekao, a posebno se pričalo o pojavljivanju Vesne Zmijanac na koncertu Dina Merlina.

Vesna Zmijanac na koncertu Dina Merlina stigla je pred sam početak. Obožavaoci su danima nagađali da li će se pevačica pojaviti, a Dino ih nije razočarao, najbolje je čuvao za kraj.

Na opšte oduševljenje prepune arene, Vesna je izašla na binu da sa kolegom otpeva veliki hit i time zaokruži četvorodnevni spektakl.

https://vm.tiktok.com/ZMjoV9WSX/

 

Posle dugo vremena njih dvoje zajedno su izveli jedan od najlepših dueta. Kada su dvoje prijatelja i kolega čuveni duet „Jorgovani“ publika je bila apsolutno oduševljena.

– Dame i gospodo, moja Tina Tarner, Vesna Zmijanac – najavio je Merlin nakon čega je usledio višeminutni aplauz publike, dok je mogla da se čuje i vriska.

Publika ih je dočekala neverovatnim ovacijama i nije ih puštla da odu sa bine. Merlin je na kraju pesme snažno zagrlio i poljubio Vesnu, a ona mu je srdačno uzvratila.

 

Podsetimo, Vesna Zmijanac pre nekoliko meseci operisana je u Kliničkom centru Srbije. Folk zvezdi je ugrađen bajpas, operacija je protekla u najboljem redu.

Vesna je potom neko vreme provela u svojoj kući na Bukulji kako bi se oporavila, pa se njeno pojavljivanje na velikom koncertu poput ovog sa nestrpljenjem čekalo.

gloria.rs
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci