[acf field="pre_title"]

ZAVRŠEN „MILEVA ZIMSKI MUZIČKI FESTIVAL“ Vidimo se i sledeće godine!

[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Poslednja tri dana bila su prava poslastica za beogradjane, s obzirom na to da je po prvi put ove godine održan „Zimski muzički festival Mileva“, u naselju Mileva Marić Ajnštajn na Novom Beogradu.

Toxic produkcija je briljirala, obezbedivši tehničku podršku na najvišem nivou. Ljubitelji dobre muzike uživali su uz besplatne koncerte a imali su samo jedinu obavezu – da donesu dobro raspoloženje.

Prvo veče obeležio je legandarni kralj folka Aca Lukas a svi od najmlađih do najstarijih u glas su pevali dobro poznate hitove ovog legendarnog muzičkog umetnika.

Aca Lukas,foto:Toxic

Bezobzira da li je koncert održan u Areni ili na manjem skupu, pevač je briljirao istom strašću i predanošću, što dokazuje koliki je profesionalac.

Usijana atmosfera preplavila je drugu noć novobeogradskih blokova, dok su muzički velikani, „Neverne bebe“ i „Del Arno Bend“, zauzeli glavnu binu pred brojnom publikom.

Foto:Toxic

Nastup ova dva izuzetna benda bio je ne samo muzički doživljaj, već pravo putovanje kroz vreme a i kroz najveće hitove domaće scene.

Foto:Toxic

Poslednji dan  i završetak „Mileva zimskog muzičkog  festivala“ obeležili su nastupi grupe  „Hurricane“, Sandre Afrike i Sanje Djordjević. Mlade Uraganke su energičnim nastupom pokazale zašto su trenutno jedan od najpopularnijih sastava na regionalnoj muzičkoj sceni.

Foto:Toxic
Foto:Toxic

Sandra Afrika je svojom harizmom i hitovima osvojila publiku, dok je Sanja Djordjević vanvremenskim hitovima i neverovatnom energijom pubiliku definitivno spremila za predstojeće praznike i mnogo povoda za slavlja!

Sanja Đorđević, foto:Toxic

Nama ništa ne preostaje nego da vam kažemo da se vidimo i sledeće godine sa sjajnim izvođačima! Vaš Toxic.
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci