[acf field="pre_title"]
Decembarski "Muzicki bazar" i ove godine u Beogradu!

Beogradska filharmonija prvi put za novu godinu bez Tasovca!

Program „Muzički bazar“ doneće publici šarenilo muzičkih kultura sa različitih meridijana, od jevrejskog klezmera, arapske longe, preko portugalskog folklora do „vesele klasike“.
[acf field="leeds"]

Pročitajte još

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije zakazani su za 24. i 25. decembar od 20 časova na Kolarcu, saopšteno je iz ove institucije.

Filharmonija priprema specijalni „Muzički bazar“ pod upravom glavnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina, a kao specijalni gost nastupiće klarinetista Kari Kriku.

Program „Muzički bazar“ doneće publici šarenilo muzičkih kultura sa različitih meridijana, od jevrejskog klezmera, arapske longe, preko portugalskog folklora do „vesele klasike“.

Specijalni gost novogodišnjih koncerata Kari Kriku, virtuoz na klarinetu, važi za pionira u izvođenju i promociji savremene muzike, a poznat je i po neobičnoj i atraktivnoj interpretaciji.

Podsetimo, Filharmonija je na ranijim novogodišnjim koncertima svirala disko, pravila muzičke cirkuse, pozivala na ples…

Za ovogodišnji „Muzički bazar“ ulaznice će biti u prodaji od 13. decembra na filharmonijskoj blagajni kao i onlajn, precizira se u saopštenju Beogradske filharmonije.

 
Najnovije vesti na email-u

Budite informisani o najnovijim emisijama, premijerama i najzanimljivijim vestima na Toxic TV kanalu

Povezani članci

 

Najnoviji članci